office@eurodelta.ro + 40 / 21 / 321.71.55

Crama Neptun

  La Neptun, in cea mai eleganta statiune de pe litoralul romanesc, veti avea ocazia unei intalniri speciale cu ospitalitatea nationala, cele mai bune vinuri romanesti si delicioasele preparate ale bucatariei dobrogene.
Construit intr-un stil influentat de arhitectura romaneasca traditionala si clasificat la categoria I-a, cea mai inalta obtinuta de un restaurant din Romania,restaurantul “Crama Murfatlar Neptun”, poate oferii oaspetilor sai o gama variata din cele mai bune preparate ale bucatariei cu specific romanesc precum si ocazia Degustarii celor mai bune sortimente de vinuri ale faimoasei podgorii dobrogene Murfatlar.
Fiind obtinute din varfuri de recolte ale celor mai buni ani si din soiuri mult apreciate de cunoscatori (Chardonnay, Pinot Gris, Suvignon Blanc, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra), savoarea acestor vinuri va transforma „Degustarea” intr-o experienta cu adevarat unica.
Din ambianta autentic traditionala oferita de restaurantul Crama Murfatlar Neptun nu vor lipsi programele folclorice, cu dansuri si cantece populare interpretate de ansamblul “Plaiurile Dobrogei”.
Personalul specializat, prezenta instalatiei de aer conditionat precum si a unui salon de protocol (VIP) fac ca restaurantul nostru sa fie o alegere ideala pentru perioada sejurului petrecut pe litoral !
Optiunea dumneavoastra va fi rasplatita si de programele si meniurile de calitate, care suntem convinsi, ii vor satisface si pe cei mai exigenti dintre oaspetii nostrii !
In continuare va prezentam doua dintre aceste programe ce vor fi la dispozitia dumneavoastra in sezonul turistic 2004.

 

Degustare de vinuri si dejun

Degustarea : 6 sortimente de vinuri, branzeturi fine, paine si mere.

Dejun :
Supa de pasare cu taitei de casa
Tochitura dobrogeana
Salata
Desert (placinta dobrogeana)
Vinul casei
Apa minerala

Seara traditionala romaneasca

     Meniu:
Gustare calda : bulete de cascaval, ficatei de pasare, carnaciori oltenesti, mititei, ciuperci sote
Preparate din peste : salau la cuptor (cu sos alb sau rosu), cu garnitura de cartofi natur si lamaie
Preparate de baza : gratar mixt (piept de pui, muschi de porc, pastrama de oaie, muschi de vita) cu garnitura de cartofi taranesti
Salata
Desert (placinta dobrogeana)
Vinul casei
Apa minerala

Program folcloric interpretat de ansamblul “Plaiurile Dobrogei”.copy christian louboutin ladies shoes Replica Christian Louboutin copy christian louboutin pumps copy christian louboutin ladies shoes Replica Christian Louboutin copy christian louboutin pumps