office@eurodelta.ro + 40 / 21 / 321.71.55

Programe turistice

Eurodelta Travel poate fi insotitorul dumneavoastra in mirifica lume a Deltei Dunarii, oferindu-va programe de agrement de calitate si cazare la bordul confortabilelor hoteluri plutitoare ale firmei.

Aceste programe, inclusiv meniurile din care nu lipsesc preparatele din peste specifice deltei si cele mai bune vinuri romanesti, pot fi modificate tinand cont de solicitarile oaspetilor nostri, in functie de aceste cerinte putand fi negociat si pretul sejurului !

Pentru ocazii speciale, grupuri numeroase si sejururi mai lungi, puteti beneficia de reduceri de pana la 30% din tariful de baza !
La cerere organizam si sejururi pentru birdwatching, in diferite parti ale deltei, destinate indeosebi specialistilor ornitologi dar si celorlalti iubitori ai naturii. Preturile pentru programele de birdwatching pot fi si ele negociate, in functie de traseul ales, de durata sejurului si de numarul de participanti !

In continuare va prezentam cateva din programele de agrement si birdwatching pregatite pentru sezonul turistic 2004.

Mai multe amanunte despre aceste programe precum si alte informatii despre Delta Dunarii pot fi obtinute contactand agentia – pagina Rezervari.copy christian louboutin shoes net Christian Louboutin copy christian louboutin sneakers copy christian louboutin shoes net Christian Louboutin copy christian louboutin sneakers