office@eurodelta.ro + 40 / 21 / 321.71.55

Programe de Birdwatching

Delta Dunarii este cea mai importanta zona umeda din Europa Centrala, un adevarat paradis pentru numeroase specii de pasari. In fiecare an Eurodelta Travel organizeaza sejururi de birdwatching pentru ornitologi si alti iubitori ai naturii, in diferite zone ale deltei, in care oaspetii nostrii beneficiaza de confortul hotelurilor plutitoare si de meniuri din care nu lipsesc preparatele traditionale ale deltei.
Preturile pentru aceste programe sunt negociabile, in functie de traseu, durata sejurului, numarul de participanti, meniul solicitat. Noi putem sa oferim sprijin in obtinerea de catre specialisti a permiselor de acces in zonele strict protejate ale rezervatiei.
In continuare va prezentam propunerea noastra pentru un program de birdwatching in zona Sfantu Gheorghe, una dintre cele mai interesante din delta.


Birdwatching in zona Sfantu Gheorghe

     Ziua 1 – Sosire la Tulcea in cursul dupa amiezii. Transfer si cazare la bordul hotelului plutitor. Cina la bord.
Ziua 2 – Mic dejun. Deplasare la bordul hotelului plutitor spre Sfantu Gheorghe, pe bratul omonim , cel mai vechi si pitoresc dintre cele trei brate principale ale Dunarii. De pe terasa hotelului pot fi observate numeroase specii de pasari, precum cormorani, starci, egrete, pelicani, poate chiar exemplare de codalb. Pranz la bord. Sosire la Sfantu Gheorghe in cursul dupa amiezii. Vizitarea localitatii. Pranz si cazare la bord.
Ziua 3 – Mic dejun. Excursie cu vaporasul-remorcher in delta secundara Sfantu Gheorghe si la Insula Sacalin, zona de cuibarit si hranire pentru numeroase specii de pasari. Dejun la bordul hotelului plutitor. Dupa amiaza, birdwatching in zonele umede si arenicole de langa Sfantu Gheorghe. Cina cu preparate traditionale romanesti.Cazare la bord.
Ziua 4 – Mic dejun. Birdwatching in zona localitatii la primele ore ale zilei. Pranz la bord. Plecare spre Murighiol la bordul hotelului plutitor. Cina festiva si cazare la bord.
 Ziua 5 – Mic dejun. Transfer la Tulcea cu vaporasul de pasageri.

high quality imitation christian louboutin men shoes christian louboutin shoes high quality imitation laboutin hoes high quality imitation christian louboutin men shoes christian louboutin shoes high quality imitation laboutin hoes