office@eurodelta.ro + 40 / 21 / 321.71.55

Programe de agrement

1.Excursie de o zi in inima deltei cu vasul de croaziera “Snagov II
(fosta motonava a dictatorului Nicolae Ceausescu)

Imbarcare la Tulcea la ora 10.30. De o parte si de alta a bratului Sulina pot fi observate peisaje interesante, inclusiv localitati cu o arhitectura traditionala.
De la Crisan ne indreptam spre satul Mila 23, urmand un vechi curs al Dunarii, care ne conduce spre “inima”deltei. Intre timp, la bord va fi servit dejunul, cu traditionale preparate din peste. De pe puntea de observare pot fi admirate unele dintre cele mai frumoase peisaje din delta in timp ce strabatem ingustele si pitorestile canale Olguta si Sontea, cu garle si lacuri, intinse suprafete de stuf si numeroase pasari rare. Intoarcere la Tulcea in jurul orei 18.30.

2.Excursie de o zi in Delta Dunarii

     Plecare de la Tulcea la ora 11.00, la bordul vaporasului de agrement, transfer la Maliuc. Plimbare cu barci cu motor pe canale si lacuri de o rara frumusete situate in interiorul deltei, unde pot fi observate si numeroase specii de pasari rare. Pranz pescaresc la bordul hotelului plutitor. Intoarcere la Tulcea in jurul orei 18.30.

3.Excursie de doua zile la bordul hotelului plutitor

Ziua 1 : Imbarcare la Tulcea la ora 11.00, transfer la Maliuc la bordul vaporasului de agrement. Cazare la bordul hotelului plutitor. Plimbare cu barci cu motor pe lacurile Fortuna si Baclanestii Mari si pe canalele adiacente. Cina festiva la bord.
Ziua 2 : Mic dejun. Transfer la Tulcea.

4. Un week-end in lumea deltei

Ziua 1 (Vineri) : Sosire la Tulcea in cursul dupa amiezii. Transfer la Maliuc. Cazarea si cina la bordul hotelului plutitor.
Ziua 2 (Sambata) : Mic dejun continental. Excursie cu vaporasul de agrement pe traseul Maliuc-Crisan – Mila 23 – Maliuc, un traseu deosebit de pitoresc. Vizitarea “Centrului de Informare si Documentare al Deltei Dunarii” de la Crisan. Pranz cu specific pescaresc la bordul hotelului plutitor. Seara, cina festiva si foc de tabara. Cazare la bord.
Ziua 3 (Duminica) : Mic dejun. Intoarcere la Tulcea.

5. Program pentru un week-end prelungit

Ziua 1 : Sosirea in Tulcea. Transport in satul Maliuc. Cazare si cina la bordul hotelului plutitor.
Ziua 2 : Mic dejun. Excursie in barci cu motor pe lacurile interioare, de-a lungul canalelor inguste si pitoresti. Pranzul pe vapor. Specialitati de peste la cina.
Ziua 3 : Mic dejun. Se porneste spre Crisan la bordul hotelului plutitor. Vizitarea “Centrului de Informare si Documentare din Delta Dunarii”. Pranzul pe vapor. Dupa amiaza excursie cu barca pe mlastina Caraorman si canalul Litcov. Cina la bordul vaporului.
Ziua 4 : Mic dejun. Deplasare la digul Letea. Vizitarea satului si a padurii Letea, o padure unica prin vegetatia deosebita si speciile rare de animale. Picnic – pranz in mijlocul naturii. Cina si cazare la bord.
Ziua 5 : Mic dejun. Navigare pe vechiul brat al Dunarii catre satul Mila 23, si apoi prin canalele inguste Olguta si Sontea. Pranzul pe vapor. Plecare spre Tulcea.
*  

6. Turul deltei intr-o saptamana


     Ziua 1 : Transfer la Maliuc la bordul vaporasului de agrement. Cazare si cina la bordul hotelului plutitor.
     Ziua 2 : Mic dejun. Hotelul plutitor se deplaseaza spre Crisan. Vizitarea “Centrului de Informare si Documentare al Deltei Dunarii” din localitate. Pranz la bord. Dupa amiaza, plimbare cu barcile pe canalele Litcov si Crisan.Cazare si cina la bord.
     Ziua 3 : Mic dejun. Excursie in satul Letea si in padurea omonima. Padurea Letea este una dintre zonele strict protejate din delta, rezervatie a naturii infiintata in 1938, cu o vegetatie si fauna deosebita. Picnic in mijlocul naturii. Cazarea si cina la bordul hotelului plutitor.
     Ziua 4 : Mic dejun. Navigand in aval pe bratul Sulina ne indreptam spre Marea Neagra. Sosire in orasul – port Sulina. Posibilitate de plaja una din cele mai frumoase plaje de pe intreg litoralul romanesc si de inot in mare. Dejun la bord. Vizitarea atractiilor orasului Sulina. Cina si cazare la bord.
     Ziua 5 : Mic dejun. Hotelul plutitor se indreapta spre Sfantu Gheorghe. Pranz la bord. Vizitarea localitatii si a imprejurimilor. Cina si cazare la bord.
     Ziua 6 : Mic dejun. Excursie la insula Sacalin din Marea Neagra, una din cele mai importante zone de cuibarit si hranire pentru pasarile deltei. Dejun la bord. Plecare spre Murughiol. Cina festiva.
     Ziua 7 : Mic dejun. Transfer la Tulcea la bordul vaporasului de pasageri.

* In preturile programelor prezentate mai sus sunt incluse :
– transferurile efectuate in cadrul deltei;
– excursiile realizate cu vaporul de croaziera, vasul de agrement sau cu barcile cu motor, in functie de programul ales;
– cazarea la bordul hotelului plutitor, conform programului;
– masa, conform programului pe care l-ati ales (inclusiv : sucurile naturale servite la micul dejun; apa minerala si apa plata pe intreaga durata a sejurului; cele mai bune vinuri romanesti, servite la pranz si cina);
– ghid din partea firmei;
– taxe locale;

 luxury shoes copy Replica christian louboutin shoes luxury shoes copys luxury shoes copy Replica christian louboutin shoes luxury shoes copys