office@eurodelta.ro + 40 / 21 / 321.71.55

Despre noi

Eurodelta Travel este o agentie de turism de tip Tour Operator specializata in furnizarea de servicii turistice in Delta Dunarii, in inima Dobrogei la Crama Murfatlar precum si in Neptun, cea mai eleganta statiune de pe litoralul Marii Negre.
Profesionalismul personalului, dotarile moderne, calitatea serviciilor si preturile competitive se constituie in tot atatea elemente de atractie ale ofertei noastre.
Pentru programele din Delta Dunarii, agentia dispune de capacitati proprii de transport si cazare, cu vase de pasageri si hoteluri plutitoare (boat hotels), prezentate succint in continuare.

Vaporul de croaziere fluviale “Snagov II”, fosta motonava a dictatorului comunist Nicolae Ceausescu, este perfecta pentru scurte excursii in delta.
Complet restaurat si modernizat, vasul ofera celor 80 de oaspeti o atmosfera relaxanta si eleganta in cele trei saloane ale sale, inclusiv in salonul VIP, intregita de prezenta celor doua baruri, unde pot fi servite cele mai fine bauturi. Tot aici pot fi servite si mesele, cu preparate de cea mai buna calitate, din bucataria traditionala romaneasca sau internationala, realizate in moderna bucatarie a vasului.
Situata in partea superioara a navei, puntea de observare ofera o priveliste excelenta asupra minunatelor peisaje ale deltei.
Pentru excursii mai lungi in delta, puteti opta pentru cele trei hoteluri plutitoare, unde veti beneficia de servicii de agrement deosebite, cazare in confortabile cabine duble si mese cu preparate traditionale deltei.
Fiecare dintre hotelurile plutitoare dispune de 9 cabine duble, cu o baie complet utilata la fiecare cabina (chiuveta, cabina dus, WC), un salon-restaurant cu un mic bar interior, sistem de aer conditionat si TV color, si de o punte de observare. Remorcat de un mic vas de agrement, hotelul plutitor se poate deplasa in aproape orice zona a deltei, autonomia sa fiind asigurata de propriul generator electric (220 V AC).
Pentru plimbari pe ingustele canale marginite de stuf si lacurile pitoresti din inima deltei, oferim turistilor barci cu motor si ghizi.
Oferta turistica pentru Delta Dunarii include o varietate de programe de agrement, programe pentru birdwatching, photo safari si pescuit.
In cazul programelor de birdwatching, ii putem ajuta pe specialistii-ornitologi in demersurile intreprinse pentru obtinerea permiselor de acces in zonele strict protejate ale Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
De asemenea, putem crea programe speciale pentru clientii nostrii, care sa tina cont de solicitarile lor, in functie de natura acestor solicitari putand fi negociat si pretul serviciilor noastre !
Preparatele traditionale romanesti si cele specifice deltei, alaturi de cele mai bune vinuri romanesti ce vor fi servite la mese, apreciate si in trecut de clientii nostri, intregesc aceasta oferta turistica deosebita.
Fiecare grup va fi insotit de un ghid cu experienta.

Programele din Delta Dunarii, hotelurile plutitoare si vasele destinate serviciilor turistice din aceasta regiune a tarii nu sunt singurele puncte de interes ale ofertei noastre.

In inima Dobrogei, in cadrul faimoasei podgorii Murfatlar, se afla Crama (Punctul turistic) Murfatlar, unde oferim oaspetilor nostrii degustari din cele mai bune sortimente de vinuri ale podgorie si preparate din bucataria traditionala romaneasca, intr-o ambianta speciala.
Cele doua expozitii cu vanzare din cadrul cramei ofera turistilor posibilitatea achizitionarii celor mai bune vinuri ale podgoriei si a obiectelor de artizanat specifice regiunii. Programul de la Murfatlar nu ar fi complet fara vizitarea “Muzeului Viei si Vinului”, cu exponate ce reflecta evolutia acestei nobile indeletniciri in Dobrogea de-a lungul timpului.

Binecunoscutul Restaurant “Crama Murfatlar Neptun”, din selecta statiune Neptun, ofera turistilor ce isi petrec vacanta pe litoralul Marii Negre aceeasi atmosfera intima si confortabila precum si programe din care nu lipsesc degustari din cele mai bune vinuri dobrogene, spectacole folclorice si preparate din bucataria traditionala romaneasca, garantia unei experiente gastronomice si culturale de exceptie.
Mai multe informatii despre programele si serviciile turistice pe care le oferim oaspetilor nostrii sunt disponibile in cadrul acestui site web, sau pot fi obtinute contactand agentia – pagina Rezervari.knockoff christian lubutton cheap louboutin knockoff christin loubitons knockoff christian lubutton cheap louboutin knockoff christin loubitons